Energetische Voetmassage

Een Energetische Voetmassage is een ontspanningsmassage, zowel lichamelijk als geestelijk. De achterliggende gedachte is dat door de massage afvalstoffen kunnen vrijkomen. Ook gevoelens die ten grondslag liggen aan bepaalde klachten kunnen door deze massage worden losgemaakt.

Voeten zijn een getrouwe afspiegeling van hun eigenaar en vertellen veel over zowel de fysieke conditie van de mens als over verschillende psychologische aspecten. Door middel van onze voeten staan we in contact met de aarde. Dit is het deel van ons dat de eerste en grootste beweging maakt. Het zijn onze voeten die de aanzet geven tot beweging en weergeven hoe wij onze weg op aarde gaan. Onder de voeten bevinden zich zenuwuiteinden die in verbinding staan met alle organen, zenuwen en klieren van het lichaam.

Door het toepassen van lange massagegrepen rondom de enkel, word je in een diepere ontspanning gebracht die loslaten mogelijk maakt. Door een andere greep, de waaier op de voetzool, raak je aan bijna alle lichaamzones. Het krachtig masseren maakt afvalstoffen los en door het “uitwringen” van de voet worden deze afvalstoffen er als het ware uitgetrokken.

Deze massage is een prettige manier om via je voeten totaal te worden aangeraakt. Hierna loop je als het ware weer op wolkjes!Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten