Jin Shin Jyutsu©

Jin Shin Jyutsu is een meer dan duizend jaar oude Japanse kunst om de levensenergie in ons lichaam te harmoniseren. Ze werkt op de energetische trajecten van ons lichaam. Jin Shin Jyutsu voedt, herstelt en harmoniseert dit energiesysteem. Dit bevordert je zelfhelende vermogen en je gezondheid. Bovendien vermindert het de gevolgen van stress en zorgt het voor een diepe ontspanning.
Je gaat je energieker, opgewekt en vrediger voelen.

Jin Shin Jyutsu maakt gebruik van 26 'veiligheids-energiesloten' links en rechts binnen ons lichaam. Ze liggen op energiebanen die ons lichaam met leven doorvoeden. Deze energiesloten kunnen bij een teveel aan spanning of door wat wij meemaken op slot gaan om het lichaam te beschermen. Wanneer één of meerdere van de energiebanen uiteindelijk geblokkeerd raken, verstoort dit hun functies en kwaliteiten. De disharmonie die dan ontstaat, kan leiden tot lichamelijke en psychische ongemakken, pijn of ziekte.

Gezondheid en harmonie kunnen terugkeren door deze veiligheids-energiesloten zacht aan te raken in een welbepaalde combinatie en volgorde. Een diepe ontspanning ontstaat en dit vergemakkelijkt het loslaten van wat zich allemaal heeft opgestapeld. Je eigen levensenergie herstelt zich en brengt opnieuw voeding en harmonie in je lichaam en in je leven. 

Jin Shin Jyutsu bestaat uit zachte en eenvoudige aanrakingen die een diepgaande werking hebben. Je komt weer een stapje verder in het jezelf leren kennen en deze zelfkennis te gebruiken om evenwichtiger te leven.Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten