Vlindermassage

Deze massage is voornamelijk gericht op het loslaten waardoor nieuwe kracht en energie kunnen ontstaan. Het is een hele subtiele massage met een bijzonder sterke werking. Bij een teveel aan weerstand of verharding in het lichaam helpt deze behandeling om weer wat zachter te worden. Het is de kunst om geen invulling te geven aan het resultaat van deze massage en je enkel over te geven aan dat wat er gebeurt.

De vlindermassage bestaat uit een vlinderzachte, trage en herhalende beweging rondom de ruggengraat. Door de omhooggaande beweging over de ruggengraat wordt telkens het zenuwstelsel geraakt. Dit beïnvloedt al zijn grote vertakkingen die naar de rest van het lichaam lopen. Door de subtiele aanraking kan veel worden geraakt; je ontspant, herinneringen worden losgemaakt en de organen krijgen de juiste impulsen. De energie gaat weer stromen.

De omlaaggaande beweging volgt de blaasmeridiaan. Deze heeft te maken met loslaten van het oude zodat er ruimte komt voor het nieuwe. Daarnaast bevordert het de flexibiliteit. Tenslotte versterkt deze massage het evenwicht tussen links en rechts.

De vlinder staat symbool voor de ongebonden ziel die, na zich te hebben losgemaakt van zijn strakke windsels, niets anders doet dan zijn ware aard te volgen als een letterlijk 'ontwikkeld' wezen. Dat ben jij, zoals je bedoeld bent te zijn.Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten