Voor wie

Wil je beter in contact komen met je lichaam en ontdekken wat er diep van binnen te voelen is? Misschien ben je zelfs het vertrouwen in je lichaam en in jezelf een beetje kwijt geraakt. Een behandeling bij mij kan dan iets voor jou betekenen om dat vertrouwen weer te herstellen. 

Veranderingen zijn onlosmakelijk met het leven verbonden. Sommige gebeurtenissen in het leven kunnen gevoelens van onbehagen en stress bij jou oproepen. Wanneer deze gevoelens langere tijd aanhouden, kunnen ze leiden tot vermoeidheid, pijn en ziek zijn. Ik help je graag opnieuw rust en ontspanning te ervaren zodat de harmonie en het evenwicht in jezelf kunnen terugkeren.

Mijn behandelingen laten je ontspannen en deze ontspanning versterkt je immuunsysteem en stimuleert het zelfhelende vermogen van je lichaam. Liefdevolle aandacht en een respectvolle aanraking brengen bij een ieder rust en harmonie. Eigenlijk werkt het juist preventief. Het is zeker niet zo dat je alleen welkom bent als je bepaalde klachten ervaart. Jezelf uitnodigen voor een behandeling kan een waardevol cadeautje aan jezelf zijn.

Als je het gevoel hebt dat ik iets  voor je kan betekenen of misschien heb je nog een vraag, dan kan je me bellen of een berichtje sturen.

Je bent van harte welkom!Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten