Integratieve Massage©

Integratieve massage is een holistische massage en heeft als voornaamste doel om je lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Overtollige stress verdwijnt en energieblokkades verminderen. Hierdoor kan de levensenergie vrijer gaan stromen en komt het overmatige denken tot rust. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel en dat brengt een sterk helende werking met zich mee.

Integratieve massage laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. 

Eerst word je in een dynamische massage op een  zachte en ritmische wijze  gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Je wordt letterlijk en figuurlijk 'bewogen'. Daarna ontvang je een intuïtieve massage met warme olie. Grote en rustige strijkingen worden afgewisseld met diepere massagetechnieken. Tenslotte krijg je een polariteitsmassage. Hierbij leg ik mijn handen zacht op verschillende plaatsen neer, waardoor de energie in je lichaam op een subtiele wijze meer in evenwicht kan komen.

Integratieve massage streeft naar een zo optimaal mogelijke combinatie van deze drie massagevormen zodat er een volledig 'op je lijf geschreven' massage ontstaat. Naast de heilzame en ontspannende werking voor je lichaam is er binnen deze massage een even grote aandacht voor jouw gevoel en eigen beleving. 

Deze massage neemt je mee naar een gebied van innerlijke stilte. Het is waarlijk een woordenloos helen door liefdevol ontmoeten!Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten