Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een bijzondere vorm van lichaamswerk. Fundamenteel is de voortdurende beweging die het natuurlijke ritme van je lichaam volgt. Dit nodigt uit tot diepe ontspanning, stroming en loslaten. Het brengt je in dieper contact met je eigen gevoelens en verlangens. Op een zachte en vriendelijke manier kom je in je eigen kracht. Dit geeft ruimte voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden om gezond te worden en te blijven. 

Een steen die in het water valt, maakt cirkels die uitdeinen naar de oever. Zo zet ook het pulsen vloeistoffen en energiestromen in je lichaam in beweging. Zonder iets te forceren, plant de 'echo' van de beweging zich voort in de diepte en lengte van je lichaam. Er is respect voor jouw natuurlijke ritme en jouw eigen grenzen.

Tijdens de behandeling word je voortdurend ritmisch gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit varieert van klein en subtiel tot grotere en ruimere bewegingen. Ook word je aangemoedigd om voller te ademen. Op deze manier word je energieniveau verhoogd en kunnen je gewaarwordingen versterkt worden. Verder nodig ik je uit om open en nieuwsgierig te zijn naar wat je in jezelf ontdekt en dit hardop uit te spreken. Daarnaast gebeurt er ook veel in stilte.

Holistic Pulsing helpt om belemmeringen op subtiele wijze los te laten zodat je meer stromend in het leven kan staan.Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten