Oorkaarstherapie

De oorkaarstherapie is lichaamszuiverend en geeft een heerlijk gevoel van ontspanning.
De natuurlijke beweging van de vlam zorgt uiteindelijk voor een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een gevoel van aangename warmte te weeg en werkt vooral druk- en pijnverminderend in het hoofd-en oorgebied.

De kracht van vuur heeft de mensheid al sinds de oertijd geboeid. Vuur is het element van hitte, energie en licht. Vuur werkt transformerend en oude culturen gebruikten dit principe bij hun spirituele en genezende rituelen. Door vuur toe te voegen aan het systeem wordt kou omgezet in warmte, zwaarte in lichtheid en vochtigheid in droogte. Dit is precies wat oorkaarsen doen. Ze voegen op een subtiel niveau warmte toe aan je (energetisch) lichaam. Die warmte wordt gebruikt om kou en verkoudheid te verdrijven, slijm op te lossen en een zwaar gevoel te verlichten.

Ik begin eerst met een korte hoofd- en oormassage als voorbereiding op het plaatsen van de oorkaarsen. Dan volgen één voor één de oorkaarsen. Tijdens het branden van de kaars lig je op een zij terwijl ik je met mijn handen zacht ondersteun. Dit heeft een algemeen kalmerend effect.

Het vuur van de kaars verwarmt je en maakt je weer blij en veel lichter.Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten