Over Nellie

Wie zichzelf in de stilte weer terug kan vinden, is overal thuis.

Ik ben Nellie Strijbosch, geboren in 1965. De liefde voor de natuur heb ik van huis uit meegekregen. De hele natuur is  voor mij een perfecte creatie van pure schoonheid en harmonie, stilte en eenvoud. Daarin voel ik me thuis. Ik ben in de natuur en de natuur is in mij. Ik herken mezelf steeds meer in alles en iedereen om me heen.

Door bepaalde gebeurtenissen en teleurstellende ervaringen eerder in mijn leven kwam ik tot stilstand en volgde er een periode van niet meer weten wat te doen. Waar ik het aanvankelijk nog buiten mijzelf zocht, kreeg ik op een gegeven moment de behoefte om naar binnen te keren. Ik wilde me minder laten leiden door onzekerheid en angstige gedachten, door overtuigingen of verwachtingen van anderen. Maar wie ben ik dan en wat beweegt mij? Vanaf 2004 kwam ik in aanraking met allerlei opleidingen en trainingen op het gebied van massage, lichaams-en energiewerk en bewustwording. 

Ik ontdekte de helende werking van aanraken en aangeraakt worden. Het heeft me milder en ontvankelijker gemaakt. De behoefte aan controle werd minder en mijn weerstanden verzachtten. Steeds meer kunnen leven in overgave en me verbinden met al wat zich op mijn levenspad aandient, is een voortdurend leerproces. Wijsheid ligt verscholen in het leven van alledag. 

Mijn liefde en enthousiasme voor helend lichaamswerk wil ik graag delen en aanreiken aan een ieder die dit ook wil ervaren. Ik vind het fijn om mensen te begeleiden in wat hun 'vanzelfsprekende' lichaam te vertellen heeft en dat te leren verstaan. Daarbij werk ik graag vanuit mijn gevoel en intuïtie. Vanuit rust en met aandacht voor wat er is, ben ik aanwezig.

Je bent van harte uitgenodigd om die eenheid en verbondenheid van lichaam, geest en ziel zelf te ervaren, zodat je je weer helemaal thuis kunt voelen.Contact
Thuis bij Nellie
Hoofdstraat 17
6077AM Sint Odiliënberg
Telefoon: 0475-536318

info@thuisbijnellie.nl
www.thuisbijnellie.nl


Openingstijden
Maandag
09:15 - 21:00 uur
Dinsdag
09:15 - 17:00 uur
Woensdag
09:15 - 21:00 uur
Donderdag
09:15 - 17:00 uur
Vrijdag
09:15 - 16:00 uur
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten